Ett verktyg framtaget av Kairos Future

 • Vad är Min Kommun?

  Min Kommun är ett digitalt verktyg för en aktivare medborgardialog utvecklad av Kairos Future. Detta är en plattform som säkerställer snabbare insamling och bearbetning av medborgarnas åsikter, idéer och förslag. Du kan välja mellan olika typer av dialogformer t.ex. e-förslag som är inbäddad på er egen webbsida, rapportera problem i staden via en mobilapp, chattfunktion eller runda-bords-paneler för en specifik målgrupp.

  Förslagen som kommer in via Min Kommun kan sedan kommunens analysgrupp gruppera, klustra och analysera vidare.

 • Varför ska jag använda Min Kommun?

  Demokratin tar nya former och det är inte alltid så lätt att nå alla medborgare via de traditionella mötesplatserna. Med Min Kommun når du olika grupper av medborgare i de digitala kanalerna; t.ex. insamling av åsikter via kommunens webbsida, via mini-enkäter, chatter och digitala förslagslådor. Oavsett vilka kanaler ni väljer så blir allt samlat i en och samma plattform! Min Kommun fungerar även utmärkt för att användas som ett internt idé- och trendspaningsverktyg där kommunens egna medarbetare kan komma med förslag på idéer, trender eller problem som behöver lösas.

 • Kan jag få stöd i min användning av Min Kommun?

  Självklart! Vi hjälper gärna dig och din kommun med att komma igång och agera bollplank när ni redan kommit igång. Vi erbjuder alltid våra kunder en halvdags kom-igång-workshop där våra konsulter går igenom verktyget i detalj samt hjälper er att formulera och sätta upp en eller flera dialoger.

 • Vad kostar Min Kommun?

  Det kostar självklart ingenting för medborgarna som bidrar med sina förslag på idéer och åsikter.
  Kostnaden för kommunen att använda verktyget hittar du under fliken priser. Du är även välkommen att kontakta oss direkt för mer information.